REKREIRAJTE OVIH 15 FOTOGRAFIJA SA NAJBOLJIM DRUGARICAMA I UŽIVAJTE U NEZABORAVNOM LETU - #TIMOZESVEIZAZOV

Dobrodošli na blog timozesve!

Danas sam za vas pripremila jedan timozesve izazov.

O ČEMU SE RADI?

Okupite svoje najbolje drugarice, rekreirajte ovih 15 fotografija i učinite ovo leto nezaboravnim. Svaka od slika je slikana na drugačijoj lokaciji, pronadjite slične lokacije u mestu gde vi živite ili gde idete na letovanje, obucite se slično kao devojke na slikama, napravite slične poze i uslikajte ove fotografije, objavite neku od slika (ili možda svih 15) na instagramu sa heštegom #timozesveizazov i dobijate spam lajkova od mene, a najbolja slika dobija reklamu na storiju.

Cilj ovog izazova je da pronadjete način da se zabavite ovog leta sa najboljim drugaricama, i da stvorite uspomene kojih ćete uvek moći da se prisetite kada pogledate fotografije. Možete više puta u toku leta da uslikate neku od ovih slika. Sakupljajte uspomene, a ne materijalne stvari. Učinite ovo leto nezaboravnim!

Jednu sliku možete slikati više puta, sa drugim drugaricama, ubacite efekte ukoliko želite i vaša slika je spremna.

Pročitajte i:

KAKO JA UREDJUJEM SLIKE ZA INSTAGRAM- KORAK PO KORAK

20 SAVETA ZA SAVRŠENI SELFIE

Počnimo!

1. FOTOGRAFIJA


Uslikajte ovu fotofrafiju ispred palme ili nekog drugog drveta (ukoliko u gradu nemate palmu), stavite naočare za sunce i pozirajte kao na slici, možete nositi kupaći kostim ili neke majice na bratele, pokušajte da uskladite boju odeće kao na slici.

2. FOTOGRAFIJA
"U životu nije bitno šta imamo, već koga."

Sa svojom najboljom drugaricom idite u vožnju biciklama, zabavite se i provedite vreme zajedno, a za to vreme možete uslikati drugu sliku sa ove liste. Obucite letnje outfite, obujte bele patike, vežite kosu u messy bun i držite se za ruke.

3. FOTOGRAFIJA

Za ovu fotografiju obucite bele majice i teksas šorceve, odite na najbližu reku ili jezero i uslikajte se. Ne zaboravite da se nasmejete i dobro zabavite.

4. FOTOGRAFIJA
Ako tražite neku novu vrstu izlaska sa svojim najboljim drugaricama, piknik je kao stvoren za vas. Piknik je savršeni spoj dobre hrane, muzike i dobrih razgovora. Idite na piknik u park ili na neko mirnije mesto, ponesite ćebe, piće i hranu, uslikajte ovu fotografiju i uživajte u sunčanom danu.

5. FOTOGRAFIJA

Obucite letnje haljine, stavite šeširiće i uslikajte se u voćnjaku kako berete plodove sa nekog drveta. PS Pazite da ne upadnete u nevolju zbog ove slike, ukoliko nemate svoj voćnjak, nemojte brati voće bez dozvole vlasnika.

6. FOTOGRAFIJA

Nema ničeg lepšeg od iznenadnih letnjih kiša. Uslikajte ovu sliku na nekom napuštenom putu, trčeći i smejući se. PS Pazite se automobila i zaštitite aparat, kojim se slikate, od kiše, ukoliko nije vodootporan!

7. FOTOGRAFIJA
"Prijatelji su porodica koju smo sami izabrali."

Idite u vožnju autom, kroz retrovizor uslikajte ovu "spontanu" fotografiju. Pustite svoju omiljenu pesmu i kruzirajte gradom. Šta ima lepše od toga!?

8. FOTOGRAFIJA

Ukoliko volite sport, kao i da gledate utakmice i ukoliko za to imate prilike, odite na neku utakmicu, zauzmite najbolja mesta, uslikajte ovu fotografiju i uživajte u utakmici. Uskladite outfite kao na slici.

9. FOTOGRAFIJA

Obucite farmerke i plavu majicu/bluzu, uzmite pištolje na vodu i uslikajte ovu sliku. Uz to možete i oragnizovati bitku sa vodom.

10. FOTOGRAFIJA

"Najbolji prijatelji- jedna duša, u dva tela!"

Organizujte sleepover, napravite ukusne, vama omiljene kolače i uslikajte ovu fotografiju.

11. FOTOGRAFIJA

Još jedna ideja za to šta možete raditi na sleepover-u pored pravljenja kolača i gledanja filmova je ova. Stavite maske za lice, po mogućnosti crne, pozirajte i uslikajte se u ogledalu.

12. FOTOGRAFIJA

Sledeća slika sa liste je ova. Stavite kačkete roze i plave boje, obucite kupaći i odite na reku/jezeto/more ili možda bazen i postavite ruke tako da kreiraju reč LOVE.

13. FOTOGRAFIJA

Ukoliko nemate ove Best friends majice, napravite ih same tako što ćete na belim majicama napisati Best friends trajnim markerom za tekstil. Uzmite neko voće x2 (grejpfrut. pomorandže, limun...) isecite ga na pola i uslikajte ovu precool letnju sliku.

14. FOTOGRAFIJA

Odite u luna park i uslikajte ovu fotografiju. Neka ovaj zabavan dogadjaj bude zabeležen čarobnom slikom poput ove!

15. FOTOGRAFIJA
"I tako shvatiš, da nije bitno imati gomilu ljdi oko sebe, važno je imati one prave!"

15. slika je i jedna od najsladjih. Napravite lepe frizurice, po mogućstvu kao na slici i uslikajte ovu fotografiju držeći ruke u vazduh tako da kreiraju srce.

To je svih 15 fotografija, koja slika je po vama najlepša i sa kime ćete je uslikati?

Cilj ovog izazova je da pronadjete način da se zabavite ovog leta sa najboljim drugaricama, i da stvorite uspomene kojih ćete uvek moći da se prisetite kada pogledate fotografije.  Učinite ovo leto nezaboravnim!

Objavite vašu sliku na instagrmu uz hešteg /#timozesveizazov i dobijate spam lajkova od mene, a najbolja slika dobija reklamu na storiju.

Hvala vam što ste izdvojili svoje vreme da pročitate još jedan post na mom blogu. Prijavite se na blog kako ne biste propustili nijedan post!

Zapratite me na instagramu na timozesve, pišite mi u DM-u ukoliko vam je potreban neki savet ili jednostavno prijatelj koji će vas saslušati i posavetovati.
Takodje mi pišite u komentarima šta biste želeli da vidite na mom blogu!

PS Ne zaboravi da TI MOŽEŠ SVE!

Коментари