KAKO USREĆITI ŽENE ZA 8.MART

Dobrodošli na blog timozesve!

"Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, a još čudnije kako nam ćesto baš to malo nedostaje!"

Sutra je 8. mart, Dan žena, dan kada svaka žena treba da se oseća posebno iako bi tako trebalo da bude svakog dana jer svaka žena je posebna i bitna na svetu.
Danas pričamo o tome kako da usrećite omiljenu žensku osobu u vašem životu...baku, mamu, sestru, devojku, drugaricu...

Svaka žena je drugačija, ne postoji posebna formula kako usrećiti ženu. Najbitnije je da je dobro poznajete i da tačno znate šta ona voli i šta bi je moglo usrećiti. Ali evo nekoliko predloga kako da ovaj dan učinite posebnim i nezaboravnim!

POSVETITE JOJ VREME

"Čovek živi samo sadašnji trenutak. Sve ostalo ili je pročlo ili je neizvesno hoće li doći!"

Živite u sadašnjosti, uživajte u trenucima, stvarajte uspomene koje ćete pamtiti celog života! Vreme je najskuplja stvar na svetu jer se ne može povratiti. Pokažite joj koliko vam znači tako što ćete joj posvetiti svoje vreme i svu pažnju uperiti u nju. Pokažite joj zašto je volite i zašto je baš ona toliko posebna, učinite da se oseća voljeno.

SASLUŠAJTE JE
Skuvajte omiljenu kafu i pričajte sa njom, o životu, o problemima, o lepim i lošim stvarima koje su joj se desile u poslednje vreme. Niste ni svesni koliko toga propuštamo vezanih za nama voljene osobe, njihove bitke i probleme, jer smo previše fokusirani na sopstvene probleme. Budite iz nju i saslušajte je.

SPA DAY
Odite na spa tretman ili napravite svoj spa dan kod kuće. Uradite pedikir, manikir, masažu, nalakirajte nokte, stavite masku na lice, sredite kosu, šminku, opustite se uz laganu muziku, provedite miran i opuštajući dan.

ZNAK PAŽNJE
Kupite joj poklon ili napravite čestitku. Nije sve u poklonima, bitan je znak pažnje, da ste je se setili i da joj na neki način zahvalite što postoji u vašem životu.


Evo 20 predloga za savršeni poklon za 8. mart!

PIKNIK
Ukoliko napolju bude lepo vreme provedite dan u prirodi, priroda je lekovita, prošetajte ili napravite piknik u prirodi, pričajte i uživajte u lepom danu. Ali i ako ne bude lepo vreme, prošetajte, provedite neko vreme napolju, pričajte i smejte se, ne razmišljajte o problemima, provedite kvalitetno vreme zajedno.

IDITE U ŠOPING
Većina žena voli da ide u šoping, ne samo zbog kupovine, već zbog tog vremena provedenog obilazeći divno ukrašene radnje, razgledajući divnu odeću, cipele... Kupite joj nešto što joj se svidi, a zatim je nakon šopinga odvedite na kafu ili u neki restoran.

SREDITE KUĆU
Uredna i čista kuća će je rasteretiti i motivisati. 

NAPRAVITE ILI NARUČITE OMILJENU HRANU
Napravite ili naručite njenu omiljenu hranu, biće srećna.

DESERT
Ne zaboravite na desert. Napravite ili kupite njen omiljeni slatkiš i uživajte. Jer slatkiši imaju tu moć da nas usreće.

FILM,, SERIJA
Gledajte sa njom njenu omiljenu seriju ili emisiju, ili možda youtube video. Možete organizovati i filmsko veče, okupite celu porodicu ili prijatelje i uživajte. Evo predloga porodičnih filmova koje vam preporučujem da pogledate.


KARAOKE ŽURKA
Nema boljeg načina za zabavu od muzike i plesa! Pustite omiljenu muziku, pevajte, plešite, ne razmišljajte o životu, već ga živite!

IZNENADITE JE
Odite u novi restoran u gradu ili probajte nešto novo. Odite na izlet ili u avanturu. Pripremite piknik kod kuće. Budite kreativni.

ZAGRLITE JE
Topao zagrljaj pun ljubavi i pažnje je rešenje svih problema i najlepši poklon. Poklonite joj zagrljaj.

NASMEJTE JE
Na kraju dana, šta god uradili, potrudite se da je na njenom licu osmeh. Zasmejte je, gledajte komediju ili čitajte random viceve sa interneta. Učinite bilo šta da je nasmejete. A ako je ona srećna i svi oko nje će biti srećni!

"Žena je nezaustavljiva kad prestane udovoljavati svima i okrene se sebi!"

Ukoliko ste žena možete i same sebi prirediti neko od ovih ugodnih iznenadjenja, jer zašto čekati na druge, ukoliko možeš sama!



Hvala vam što ste izdvojili svoje vreme da pročitate još jedan post na mom blogu. Nadam se da vam se svideo i da vam je bio zanimljiv i koiristan. Prijavite se na blog kako ne biste propustili nijedan post. U komentarima mi pišite šta biste još želeli da vidite na blogu timozesve.

Zapratite me na instagramu na @timozesve, pišite mi u DM-u ukoliko vam je potreban neki savet ili jednostavno prijatelj koji će vas saslušati i posavetovati.

PS Ne zaboravi da TI MOŽEŠ SVE!

Коментари