TOP 20 POKLONA ZA 8. MART

 Dobrodošli na blog timozesve!

Za dva dana je 8. mart- dan žena a vi ste u nedoumici šta da poklonite svojoj baki, mami, sestri, ćerki, drugarici, devojci, simpatiji ili nekoj drugoj posebnoj dami u vašem životu. Ukoliko je to vaš slučaj došli ste na pravo mesto, danas ću vam reći šta je to što možete pokloniti bilo kojoj dami za 8. mart i učiniti da se oseća posebnom!

1. CVEĆE

Skoro svaka žena voli cveće, a nema lepšeg znaka pažnje od cveća. Ruže i karanfili su simbol 8. marta i savršen su poklon za ovaj dan. Medjutim, ukoliko želite nešto drugačije možete kupiti buket raznog cveća ili odaberite neko posebno cveće koje vam se svidi. Pitajte cvećara šta vam preporučuje.

2. ČOKOLADA/BOMBONJERA


Slatkiši su uvek pravi pogodak, sem ako je vaša dama na dijeti, ali pronadjite neku integralnu poslasticu ili crnu čokoladu.

3. PARFEM


Ukoliko znate koji parfem koristi dama kojoj kupujete poklon možete joj to kupiti, još jedna bočica omiljenog parfema nikada nije na odmet!

4. ŠMINKA, KOZMETIKA


Ukoliko ona voli šminku, kozmetiku to je pravi poklon za nju. Kupite joj njen omiljeni proizvod ili je iznenadite nečim novim.

5. RUČNO NAPRAVLJENA ČESTITKA


Po meni najlepši poklon ikada je onaj napravljen od srca. Ukoliko ste kreativni, volite da crtate ili jednostavno želite da joj poklonite nešto što ste sami napravili napravite čestitku ili pismo sa natpisom "Srećan 8. mart!" i napišite sve što volite u vezi te osobe.

6. KUTIJA IZNENADJENJA


Exploding box ili kutija iznenadjenja/ljubavi je unikatan poklon kojim ćete oboriti s nogu bilo koga kome je poklonite.
Zapratite stranicu na instagramu @POKLONI_ZA_SVEE_PRILIKE i poručite svoju kutiju iznenadjenja!

7. DEKUPAŽ


Takodje veoma unikatan poklon. Zanimljiva tehnika ručnog ukrašavanja predmeta koji će oduševiti svakoga. Zapratite stranicu na instagramu @POKLONI_ZA_SVEE_PRILIKE i poručite svoj dekupaž poklon!

8. TORBA/RANAC


Svakoj ženi je potrebna torbica ili ranac u koji može da stavi sve potrebne stvari. Tako da sa time ne možete da pogrešite, ukoliko ne znate njenu omiljenu boju crna boja je najbolja.

9. NAOČARE ZA SUNCE


Bliže nam se proleće i leto, svakome je potreban još jedan par naočari za sunce.

10. KUĆNI APARAT


Aparat za kafu, blender, secko, mikser, i tome slično bi oduševili vašu mamu, baku, tetku...

11. ODEĆA, OBUĆA

Ovde je veoma važno da znate broj/veličinu obuće/odeće...mada uvek možete kupiti oversized majcu ili duks sa nekim lepim natpisom.


12. KNJIGA


Ukoliko vaša dama voli da čita kupite joj neku knjigu za koju ste sigurni da je još uvek nema u svojoj kućnoj biblioteci. Na prvoj stranici knjige napišite posvetu kako bi se ona sećala od koga je knjiga i napišite joj šta volite kod nje.

13. PLANER


Organizacija je sastavni deo naših života. Poklonite joj planer, unutra možete zalepiti neku vašu zajedničku sliku

14. RAM SA SLIKOM


Izrdaite vašu omiljenu sliku sa tom osobom i kupite neki lepi ram, stavite sliku u ram, takodje na poledjini slike možete nešto napisati za šta ćete znati samo vi i ta osoba.

15. ALBUM SA VAŠIM SLIKAMA


Kupite album u koji staje dosta slika, izradite slike sa tom osobom, negde gde je ona sama, neke lepe uspomene i pored svake slike napišite nešto što volite kod te osobe.

16. NAKIT


Mindjuše, ogrlica, narukvica su lep i elegantan poklon, sa kojim ne možete da pogrešite, ukoliko kupujete prsten pazite na veličinu.

17. UKRASNE FIGURICE


Vaza, svećnjak, szidni sat, mirišljava sveća...

18. KUĆNI LJUBIMAC


Ukoliko vaša dama već dugo želi kućnog ljubimca sada je pravo vreme da je iznenadite jednim. Ovaj poklon će pamtiti zauvek!

19. SAT


Kupite joj neki ženstveni sat sa kaišom.k takodje možete nešto ugravirati ukoliko želite.

20. SRCE, PLIŠANE IGRAČKE


Bez obzira koliko godina ima dama kojoj kupujete poklon srce sa natpisom ili plišana igračka su uvek pun pogodak!

Hvala vam što ste izdvojili svoje vreme da pročitate još jedan post na mom blogu.

Zapratite me na instagramu na timozesve, pišite mi u DM-u ukoliko vam je potreban neki savet ili jednostavno prijatelj koji će vas saslušati i posavetovati.
Takodje mi pišite u komentarima šta biste želeli da vidite na mom blogu!

PS Ne zaboravi da TI MOŽEŠ SVE!

Коментари