ŠTA JE BLOGMAS- BLOGMAS dan 1

Dobrodošli na blog timozesve!

"Zamislite želju u decembru jer možda se i ostvari! "

Decembar, mesec radosti, svetlucavih lampica i praznične čarolije. Mesec opraštanja, sumiranja svega lošeg i dobrog što se desilo u godini, vreme za donošenje novih odluka, vreme da završetak započetog i pripreme za nove snove i nove pobede! 

1. decembar
Počinje sezona najlepših praznika, a samim tim počinje i sezona  blogmasa i vlogmasa. Dobrodošli u prvi blogmas na mom blogu i u BLOGMAS dan 1. Nadam se da ćete uživati i da će vam biti zanimljivo da svakog dana čitate novi post inspirisan praznicima.

ŠTA JE BLOGMAS?

Blogmas je trend na blogu istovetan vlogmasu na YouTube-u u kome youtuberi svakoga dana tokom meseca decembra objavljuju vlogove sve do Božića. Takodje i blogeri imaju svoju verziju vlogmasa u kome svakog dana objavljuju blog postove inspirisane prazničnom euforijom. 

Naziv potiče od reči vlog/blog+Christmas(Božić)=vlogmas/blogmas. Ovo je trend koji su započeli strani youtuberi, a postao je zastupljen svuda u svetu čak i kod youtubera/blogera koji ne slave Božić.

KAKO ĆE IZGLEDATI TIMOZESVE BLOGMAS?
Odlučila sam da se pridružim ovom divnom trendu i da tokom meseca decembra i početka januara objavljujem blogove skoro svakim danom sem subote i nedelje. Prvi blog izlazi 1. decembra, poslednji u blogmas sezoni izlazi 7. januara, na Pravoslavni Božić.

Tekstovi će biti kraći nego inače, ali ću se potruditi da budu zanimljivi, čitljivi, poučni i da vam budu najbolji prijatelji u hladnim zimskim danima i da vam na najbolji način dočaraju duh praznika.

Veoma se radujem ovom izazovu i pisanju prazničnih postova, jer su za mene Novogodišnji i Božićni praznici kao i sama zima najmagičnije i najlepše doba godine. 

ŠTA ĆU POSTAVLJATI?
Tekstovi će biti vezani za Božić, Novu godinu i ostale praznike u decembru, biće postova o zimi, o poklonima, pričaćemo o modi, hrani, ljubavi, prijateljstvu, muzici, filmovima. Uglavnom biće svega pomalo za svakoga, zato kako ne biste propustili nijedan post možete se prijaviti na blog ili me zapratiti na instagramu timozesve gde ću vas obaveštavati kada izadje novi post.

KOJE VLOGMASE JA VOLIM DA GLEDAM?

Ne znam da li će i ove godine biti njihovih vlogmasa, ali ranijih godina sam uživala gledajući vlogmase sa kanala Kian and JC, Bobby Mares, Ema Luketin.

Koji je vaš omiljeni vlogmas/blogmas kreator i koje ćete ove godine gledati/čitati?

Nadam se da će jedan od njih biti TIMOZESVE BLOGMAS! 

Hvala vam što ste izdvojili svoje vreme da pročitate još jedan post na mom blogu. Nadam se da vam se svideo i da vam je bio zanimljiv i koiristan. Prijavite se na blog kako ne biste propustili nijedan post. U komentarima mi pišite šta biste još želeli da vidite na blogu timozesve.

Zapratite me na instagramu na @timozesve, pišite mi u DM-u ukoliko vam je potreban neki savet ili jednostavno prijatelj koji će vas saslušati i posavetovati.

PS Ne zaboravi da TI MOŽEŠ SVE!

Коментари