TOP 10 TURSKIH SERIJA KOJE MORATE POGLEDATI OVOG LETA

Dobrodošli na blog timozesve!

Leto je pravo vreme za odmor i uživanje. Ukoliko volite da gledate serije i da se na taj način opuštate, došli ste na pravo mesto! Danas pričamo o turskim serijama koje morate pogledati ovog leta!

Turska je zemlja koja trenutno ima najjaču industriju serija, stalno se snimaju i objavljuju nove serije. Ova lista TOP 10 TURSKIH SERIJA KOJE MORATE POGLEDATI OVOG LETA sadrži neke starije vama već poznate serije, ali i serije koje se tek emituju i čije epizode možete pratiti onako kako ih objavljuju.

Pročitajte ovaj tekst do kraja jer imate i BONUS 5 SERIJA koje možete pogledati ovog leta kada pogledate ovih 10 serija sa liste.

*Pored svake serije imate link za gledanje, ukoliko piše samo 1. epizoda sa prevodom znači da je serija ima na YouTube-u sa prevodom ali da nema napravljene plejliste sa svim epizodama pa ćete morati da tražite svaku epizodu posebno, ali ne brinite većina epizoda će vam izaći u predloženima.

1. IZNAJMLJENA LJUBAV (Kiralık Aşk)

Ukoliko je do sada niste odgledali, šta čekate?! Iznajmljena ljubav je moja omiljena serija ikada! Puna emocija, komedije, ljubavi, prava serija za sve one koji vole lepe romantične iskrene i istinite priče.

Link: SVE EPIZODE SA PREVODOM

2. STAKLENI PLAFONI (Cam Tavanlar)

Serija koja je mene oduševila, od glumačкe ekipe, glume, scenariјa, do načina na koji je snimljena. Ovo je jedna od najboljih serija koje sam gledala do sada. Serija se i dalje prikazuje, tačnije sledeće srede (4. avgusta) će biti emitovana poslednjа- 8. epizoda serije.

Link: EPIZODE SA PREVODOM

Još nisu izašle sve emitovane epizode sa prevodom, ja seriju pratim sa engleskim prevodom, tako da ukoliko znate engleski evo vam link za 6. epizodu sa prevodom na engleski.

Link: 6. EPIZODA (ENG SUB)

3. MIRIS JAGODA (Çilek Kokusu)

Još jedna malo starija ali nezaboravna i neizostavna serija, jedna od mojih omiljenih. Prava letnja serija koja govori o pravoj i iskrenoj ljubavi. Ljubav ne možemo isplanirati, ona dolazi kad joj se najmanje nadamo, neočekivano, u neko njemo čudno vreme sa potpuno neočekivanom osobom, na neočekivanom mestu.

Link: SVE EPIZODE SA PREVODOM

Epizode imate i na YouTube-u, ali nema plejliste već ćete morati sami da tražites vaku sledeću epizodu.

4. SVITAC (Ateşböceği)

Predivna i nesvakidašnja ljubavna priča koju morate pogledati. Pogledajte šta će se desiti kada dodje do sudara dva sveta koji su medjusobno isprepletani jednom velikom tajnom.

Link: SVE EPIZODE SA PREVODOM

5. OSTRVSKA BAJKA (Ada Masali)

Serija koja se i dalje emituje, zanimljiva letnja priča, dobra glumačka ekipa. Serija je pravo letnje osveženje.

Link: 1. EPIZODA SA PREVODOM

6. LJUBAV U POTKROVLJU ( Çatı Katı Aşk)

Jedna od najsmešnijih turskih serija, ne sećam se kada sam se uz neku seriju toliko smejala, preprezanimljiva priča, uživaćete gledajući je!

Link: PRVIH DESET EPIZODA

Serija ima 16 epizoda, ja sam je gledala na nekoj fb stranici ali se ne sećam njenog imena, tako da ukoliko neko zna gde mogu da se nadju sve epizode neka ostavi link u komentarima. Ali svakako odgledajte ovih 10 epizoda ukoliko želite da se slatko nasmejete.

7. GOSPODIN POGREŠNI (Bay Yanlış)

Pogledajte kako je Gospodin Pogrešni postao Gospodin Pravi u ovoj veoma zanimljivoj letnjoj seriji.

Link: SVE EPIZODE SA PREVODOM

8. PUN MESEC (Dolunay)

Veoma lepa serija, potpuna priča, zanimljiva, puna dogadjaja, pogledajte je ukoliko već niste.

Link: SVE EPIZODE SA PREVODOM

9. PTICA RANORANILICA (Erkenci Kuş)

Lepa i zanimljiva ljubavna priča, sa elementima komedije.

Link: SVE EPIZODE SA PREVODOM

10. SVUDA TI (Her Yerde Sen)

Komedija i ljubav su najlepši spoj, zar ne? Uživajte gledajući ovu seriju.

Link: SVE EPIZODE SA PREVODOM

BONUS SERIJE

Evo još nekih serija koje možete pogledati nakon što pogledate ovih deset serija. Neke od ovih serija se tek emituju pa epizode možete pratiti onako kako izlaze.

-LJUBAV, LOGIKA, OSVETA ((Aşk Mantık İntikam)

-SEZONA VIŠNJE (Kiraz Mevsimi)

-IGRA SUDBINE (Baht Oyunu)

-POKUCAJ NA MOJA VRATA (Sen Çal Kapımı)

-LJUBAV NE RAZUME REČI (Aşk Laftan Anlamaz)

Koja je vama omiljen aletnja serija i koje serij etrenutno gledajte pišite mi u komentarima!

Hvala vam što ste izdvojili svoje vreme da pročitate još jedan post na mom blogu. Prijavite se na blog kako ne biste propustili nijedan post!


Zapratite me na instagramu na timozesve za još ovakvih objava, pišite mi u DM-u ukoliko vam je potreban neki savet ili jednostavno prijatelj koji će vas saslušati i posavetovati.
Takodje mi pišite u komentarima šta biste želeli da vidite na mom blogu!

PS Ne zaboravi da TI MOŽEŠ SVE!

Коментари