TOP 10 NAJLEPŠIH ROMANTIČNIH FILMOVA

Dobrodošli na blog timozesve!


Ukoliko tražite neki predivan romantični film za filmsko veče sa svojim partneom, ili sa najboljim prijateljima, sa porodicom ili sami, došli ste na pravo mesto.

Ovo je mojih 10 omiljenih romantičnih filmova, kojima se uvek rado vraćam.

1. BAŠ TAKVA KAKVA SI (Just The Way You Are)
Filipinski film, priča o opkladi koja je likove ovog romantičnog filma odvela na put na koji nikada nisu bili, na put ljubavi. Popularni mladić i povučena devojka pronalaze ljubav o kakvoj nisu ni sanjali.


2. HRABRO SRCE ĆE ODVESTI NEVESTU (Dilwale Dulhania Le Jayenge)
Indijska ljubavna komedija i jedan od mojih omiljenih filmova, a definitivno moj omiljeni indjiski film.

Poslednja želja devojke kojoj se bliži ugovoreno venčanje sa momkom koga ne voli je da ode na put u Evropu. Na tom putu će pronaći ljubav, ali se vraća kući zbog venčanja.

Medjutim mladić u koga se zaljubila na putu u Evropu neće idustati od nje, pogledajte na šta je sve spremno hrabro srce zbog osobe koju voli.

3. TITANIK (Titanic)
Kultna priča o ljubavi dvoje mladih iz različitih društvenih slojeva, priča o tragičnom stradanju i nestanku prvog velikog broda, čuvenog Titanika

3. POSLEDNJA PESMA (The Last Song)
Priča o buntovnoj devojci i popularnom momku, isprepletana porodičnim problemima, muzikom i jednom velikom tajnom.

4. 10 STVARI KOJE MRZIM KOD TEBE (10 Things I Hate About You)
"Ono što najviše mrzim kod tebe je što te uopšte ne mrzim!"


Ne tako tipična ljubavna tinejdž priča, gde se dečko na lošem glasu i devojka koju ne zanima ljubav zaljublju jedno u drugo.

5. NEŠTO SE DEŠAVA (Kuch Kuch Hota Hai)
On je zaljubljen u novu devojku u školi, a njegova najbolja drugarica u njega. On se oženi devojkom u koju je zaljubljen, ali ona umire na porodjaju. Svojoj ćerki je ostavila pisma o ljubavi muževljave  drugarice prema njemu, zbog tih pisama devojčica ide u potragu za tom devojkom, a njen otac za njom.

6. BELEŽNICA (The Notebook)
Priča o večnoj ljubavi, o ljubavi koja nikad ne prestaje, čak i ako nisu jedno uz drugo njihova ljubav i dalje traje.

Prikazuje tri perioda u životima glavnih likova- mladost (kada se upoznaju), srednje doba (kada se ponovo sreću) i starost (gde on njoj priča priču o njihovoj ljubavi, a zašto mora da joj priča pogledajte sami)

7. MOJ LAŽNI MUŽ (Overboard)
Ljubavna komedija, pogledajte kako jedna laž može promeniti život bogatog čoveka kome nije stalo ni do čega u životu sem do zabave

8. 
LAJANJE NA ZVEZDE
Priča o srednjoškolskim danima, anegdotama, ljubavima. Poslednjih sedam dana u srednjoj školi su nezaboravni dani za likove u filmu, a ovaj film nezaboravan za sve nas koji uživamo gledajući anegdote profesora i djaka iz provincije.

9. LUDA, PRELEPA TI (Crazy Beautiful You)
Još jedan filipinski film na mojoj listi omiljenih filmova.

Priča o buntovnoj devojci koju ne zanima ništa sem fotografisanja i zbog svoje buntovnosti završava u zatvor. Njen otac kako bi je "naučio pameti" šalje je kod svoje majke koja je lekar i nalazi se na misiji u mesto gde nema čak ni internet konekcije. Njen život se menja iz korena, uči da ceni ono što ima, poboljšava odnos sa majkom, ali pronalazi i ljubav za ceo život.

10. 
BESKRAJNA LJUBAV (Endless Love) 
Striktni roditelji često znaju da pokvare ljubavni život svoje dece, ali nekada i priznaju svoju grešku i shvare da se sreća njihove dece ne može meriti ni sa čim

Koji je vaš omiljeni romantični film?


Hvala vam što ste izdvojili svoje vreme da pročitate još jedan post na mom blogu.

Zapratite me na instagramu na timozesve, pišite mi u DM-u ukoliko vam je potreban neki savet ili jednostavno prijatelj koji će vas saslušati i posavetovati.
Takodje mi pišite u komentarima šta biste želeli da vidite na mom blogu!

PS Ne zaboravi da TI MOŽEŠ SVE!

Коментари