NAŠA PRIČA-VEZA NA DALJINU

Dobrodošli na blog timozesve!

U nekom od prethodnih postova pisala sam o tome DA LI VEZA NA DALJINU MOŽE DA OPSTANE I KAKO JE ODRŽATI pročitajte taj post ukoliko već niste.

Danas pričamo o paru koji je dokazao i pokazao da je veza na daljinu itekako moguća kada je ljubav prava.


Ukoliko me pratite na instagramu onda ste sigurno čuli za Jess i Gabriela.
Jess i Gabriel su mladi youtuberi (24 i 26 godina) čije youtube putovanje na zajedničkom kanalu (Jess and Gabriel) prati 3,21 miliona ljudi, poznati po svojoj ljubavnoj priči, humoru i vrednostima koje promovišu.
Oboje takodje imaju i solo kanale Jess Conte i Gabriel Conte.

Jess je iz Australije, Gabriel iz SAD-a.
Njihova priča počinje u januaru 2015. godine, kada je Jess planirala putovanje u Ameriku, ona je Gabriela prvi put videla na instagramu na profilu zajedničkog prijatelja australijanca Jacko-a, koji je youtuber i muzičar.


Jess je u tom trenutku već imala youtube kanal sa oko 20.000 pratilaca. Dok je Gabriel bio poznati Viner-vajner (Vine je društvena nreža koja prethodi tiktoku i musically-ju)  i youtuber sa preko milion pratilaca.

Pošto je Jess planirala put u Ameriku i nije znala nikoga tamo sem njene rodjake kod koje ide, odlučila je da napiše poruku Gabrielu i da ga pita u koju Crkvu on ide i da li bi mogao da joj preporuci gde bi ona mogla da ide dok je u Americii.

Gabriel, influenser sa puno pratilaca na instagramu nije stizao da pročita sve poruke koje mu stižu u instagram DM, ali je baš u tom trenutku imao operaciju zuba i morao da odmara. Iz dosade je počeo da čita sve svoje zahteve za poruke, i tako naleteo na Jess-inu poruku.

Pogledao je njen profil i oduševila ga je njena lepota ali i muzički talenat, jer je Jess na profilu imala nekoliko covera u kojima peva i svira ukulele.

Odlučio je da odgovori na njenu poruku jer je unikatna i zapravo je hteo da joj pomogne. Oni su počeli da se dopisuju, i dogovorili se da je kada ona dodje u Los Andjeles on odvede u Crkvu.

Dok je ona bila u Americi oni su počeli stalno da se vidjaju, zanimljiva činjenuca je ta da je Jess posle njhovog prvog susreta rnapisala svojoj majci poruku da ima osećaj da će se udati za njega jer je on sve ono o čemu je zamišljala.

Njih dvoje su nedugo zatim započeli vezu, ali su je skrivali od javnosti dok nije postala ozbiljnija. Jess se vratila u Australiju, a njih dvoje je započelo vezu na daljinu.

Zbog razlike u vremenu dešavalo se da  Gabriel njoj napiše poruku "Laku noć!", a ona njemu "Dobro jutro!"

Nisu mogli često da se vidjaju, udaljenost izmedju njih bila je ogromna, samo avionom im je bilo potrebno 14 sati da stigno jedno do drugog, ali i uprkos tome oni su posećivali jedno drugo i koristili svo vreme koje imaju na najbolji mogući način.
Započeli su youtube kanal i sa svima delili svoje iskustvo sa vezom na daljinu.


Zahvaljujući njihovoj fizičkoj udaljenosti i postojanju tehnologije i video poziva, oni su provodili vreme pričajući o svojim snovima, o ciljevima, o veri i mnogim ozbilljnim temama koje su ih zbližile. Upoznali su dušu jedno drugog i njihova ljubav je samo rasla.

Gabriel je odlučio da zaprosi Jess. I u decembru 2016. njih dvoje su se venčali u Australiji i Jess se preselila u SAD.


Njih dvoje su u braku već 4 godine, pikazali su da veza na daljinu itekako može da uspe, ali da je za to potrebno mnogo razumevanja, poštovanja, lojanosti i ljubavi.

Ja iskreno njih dvoje kao par jako volim, jer su mi pokazali da prava ljubav postoji, i da je sve moguće ako dovoljno veruješ!

Šta vi mislite o vezama na daljinu?
U nastavku imate video sa venčanja Jess i Gabriela, dirljiv video u kome oni pričaju o svemu kroz šta su prošli i trenutak kada kažu "DA" jedno drugom, nisam neko ko plače često ali ovaj video me uvek rasplače., uživajte!


Hvala vam što ste izdvojili svoje vreme da pročitate još jedan post na mom blogu.

Zapratite me na instagramu na timozesve, pišite mi u DM-u ukoliko vam je potreban neki savet ili jednostavno prijatelj koji će vas saslušati i posavetovati.
Takodje mi pišite u komentarima šta biste želeli da vidite na mom blogu!

PS Ne zaboravi da TI MOŽEŠ SVE!

Коментари